Easie Housing is de Expat Housing service van ERA vb&t Makelaars! Dankzij jarenlange ervaring van onze makelaars in de provincie Noord-Brabant (Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch) en Limburg (Maastricht) kennen zij de lokale woningmarkt beter dan iemand anders.

Daarom begrijpen we dat het overweldigend kan zijn om een ​​huis te vinden. Zeker als je in Nederland als expat met een tijdelijk visum bent of pas net in het land bent aangekomen.

Als partner van Holland Expat Center South streven wij ernaar om je zo veel mogelijk informatie te geven om jouw verhuisproces zo Easie mogelijk te maken!

Met Easie Housing bieden wij een transparante service voor Expat Housing!

Over ons
Met 9 locaties in heel Nederland, meer dan 18.000 woningen in beheer en een team dat blijft ontwikkelen en buiten de gebaande paden denkt, zijn we marktleider in onroerend goed. En blijven we onze service  verbeteren om ervoor te zorgen dat er aan jouw behoeften wordt voldaan.

Wil je graag huren of kopen? We kunnen je hoe dan ook helpen!

Onze diensten
We zijn er om je te helpen bij elke stap: of je nu een woning wilt huren, kopen of verkopen. We kunnen precies bieden wat je zoekt met betrekking tot Expat Housing. Wij hebben ervaren makelaars werkzaam in verschillende branches.

Wij zijn niet alleen jouw gids voor de regio, maar kunnen je ook adviseren in financiële zaken. Wat is financieel haalbaar om aan jouw wensen en/of voorkeuren te voldoen? Zijn er fiscale voordelen waarmee rekening moet worden gehouden? Dit zijn vragen die vooral van belang zijn voor expats die de regio niet kennen en de Nederlandse wet niet kennen.

Easie Housing maakt Expat Housing transparant!
We hebben een tool ontwikkeld met de naam Easie, omdat we het onze taak hebben gemaakt om te proberen het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ons doel is om transparantie in kosten en service te creëren in de vorm van een op maat gemaakt pakket waarmee je de service kunt kiezen die past bij jouw budget en persoonlijke behoeften.

Hulp nodig bij verhuizen, vloeren of meubels? We zijn er voor je! We bieden veel extra services om ervoor te zorgen dat uw zorgen worden afgehandeld.

Heb je vragen over onze dienstverlening?
We horen graag hoe we je van dienst kunnen zijn. Bel of mail ons gerust! Uiteraard kun je ook onze kantoren bezoeken. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Neem contact op met ons kantoor om een ​​afspraak te maken, wij zijn je graag van dienst!